Etablert i 2000 gjør at vi har lang erfaring i vår bransje. Vi er selskapet som ikke bare leverer tjenesten, men også kunnskapen!


// Våre tjenester

I tillegg til profesjonelle produkter for elektronisk handel- og administrasjon, så leverer vi også en rekke tjenester. Ta en titt!

Flere tjenester »

Rådgivning

Vi har noe av den lengste erfaringen i vår bransje. Tidlig på 90-tallet startet vi vår utforskning innen internett, og var godt i gang før år 2000. Med vår bakgrunn kan vi gi særdeles kompetent rådgivning innen faget, og vet hva som skal til for å lykkes på nett.

Les mer »

Hosting og domener

I samarbeid med våre partnere tilbyr vi også hosting og domener. Skal du registrere et domene, trenger du online lagringsplass, eller et sted å sette en server? Vel, så har vi løsningene for å få selskapet ditt på nett. Våre leverandører er alltid av topp kvalitet med maksimal oppetid.

Les mer »

Utvikling og design

Vår sterkeste felt er utvikling av skreddersydde applikasjoner. Våre røtter kommer fra dette området, og vi lager nettbaserte applikasjoner slik du trenger dem. Funksjonalitet fungerer ikke uten et design som gjør det enkelt i bruk, noe våre produkter etterstreber.

Les mer »


// Våre produkter

Vi leverer få produkter, men med rettet fokus. Dette gir kvalitet til deg som kunde.

Flere produkter

Indium v3.0

Vårt flaggskip Indium er et komplett nettbasert ERP-system. Dette er løsningen som gir deg full frihet innen salg av produkter. Systemet hjelper deg intelligent på mange måter, og bruker dagens innovative løsninger til å forenkle hverdagen.

Les mer »

Rhenium v1.0

Rhenium er løsningen for lag og organisasjoner som ønsker en komplett nettbasert løsning. Her har man en profesjonell hjemmeside med et moderne administrasjonssystem bak. Alt du trenger for å drive moderne.

Les mer »

Neon v1.0

Et av våre eldste produkter som er utviklet til å bli et moderne system innefor informasjonslagring av kjøretøyinformasjon. Neon brukes av alle som driver tjenester innen kjøretøy, hvor Neon en en felles informasjonshub.

Les mer »


// Vår historie

Det unike med Skotner Net er at vi aldri har forsøkt å finne opp hjulet på nytt. Vi har alltid gått inn i andre selskaper for å finne ut hva som kan forbedres, og lært av det. Sliksett er vår erfaring unik ovenfor alle andres.

Les mer »

Om oss

Skotner Net er et lite selskapet, men av høy kvalitet. Vi har enorm kunnskap innenfor det å oppholde seg på internett, det å ta i bruk moderne teknologi og det å vite hvordan man kan gjøre hverdagen enklere. Vi ser så altfor mange bedrifter som jobber tungvindt og bruker unødige penger på tunge løsninger. Vi vet hva som skal til for å jobbe effektivt, og med liten innsats.

Utviklingen av moderne teknologi går fortere enn de fleste som regel får med seg, og dette har vi forståelse for. Men vår jobb og interesse er å følge med denne utviklingen, slik du du slipper.

Les mer »

Hvorfor oss?

Fordi vi bryr oss

Utvikling er ikke bare vårt fag, men også vår lidenskap. Vi mener at innovasjon er kommet for å bli, og det gjelder å følge med på utviklingen.

Skredderydde løsninger

Det vi leverer er skreddersydd ditt behov. Med nye kunder så jobber vi lenge i forkant for å avdekke ditt behov, slik at du kan levere et mest mulig riktig produkt

Erfaring

Fordi vi har vært med på utviklingen, og fordi vi fortsatt er med på utviklingen. Vi vet hvor vi kommer fra, og vi vet hvor vi skal.